21 oktober 2010

Många tankar, lite verkstad







Idag fick jag till lite bättre bilder på nya lamporna & gardinerna. Gardinerna blev superfina men jag ångrar att jag inte köpte 2 längder till. Mycket är ju alltid bättre.

Det finns sååå många planer jag har framöver. Men jag förstår verkligen inte hur jag ska hinna med allt. Har möbler i källaren som ska målas vita, ta hem pallar som ska målas vita och användas som sänggavel åt Liam. Och styla sovrummet så ni får se hur det ser ut, tro det eller ej men det är svart/vitt... Och detta är bara "enkla saker". Stora saker som att fixa hallen, måla huset, nya fönster, nytt tak & lägga liggande vit panel i vardagsrummet ( över den fula fondväggen som fanns när vi köpte huset) ... ja ni.... Pengar & tid....Lite extra av det hade inte varit fel.

Som 3 barnsmor hinner man inte så mycket som man önskar att man hann med, i hemmet alltså. Däremot så gör jag så gott jag kan när barnen sover, för på dagarna är Liam, Dylan & Jack mina Älskade ögonstenar! Är så OTROLIGT glad över att ha en sån fin familj!


Kul o se att fler & fler hittar hit, vilka är ni?


KRAAAAAAAAAMAR! / Malin

5 kommentarer:

  1. mysig blogg =D Jätte fint hem!

    SvaraRadera
  2. Hej Malin!
    Jag tittar in här lite då å då...
    du tycker om precis samma stil som jag.
    Sååå underbart med vitt å gammalt stuk.
    Jätte fina grejer har du.
    Jag älskar tavelväggen ni har bl.a

    Ta hand om er
    Kram Bella

    SvaraRadera
  3. Hej
    Tack för titten och din gulliga kommentar,dom gardinerna är super fina,jag har likadan i mitt sovrum och trivs med dom så bra.
    Kram o ha en fin helg.
    ninni

    SvaraRadera
  4. Hei Malin! Takk for din koselige hilsen! Så fint at du likte deg hos meg. :) Trivelig her inne hos deg også, likte veldig godt de hvite snøbærene. Slikt kan man lage mye fint av. Det gjør du nok også, du som er florist.

    SvaraRadera
  5. Hej,

    jätte fina gardiner, jag älskar gardiner med knytband!

    Ha en mysig dag!

    SvaraRadera