28 november 2010

Första ljuset tänt

Morgonstund har guld i mun
Första ljuset tänt

Idag är det första advent, känns lite smått surrealistiskt faktiskt. Det känns så rätt för jag har julpyntat hemma & snön ligger vit på marken. Men det konstiga är att man är inte van vid så mycket snö vid den här årstiden i Småland så det känns som om vi vore i mitten av februari istället. Idag ska vi traditionsenligt gå på julskyltningen nere i samhället. Köpa lotter & hoppas på att vinna julskinkan. Hälsa på tomten & äta massa gott! 

Bilderna ovan är mitt bidrag idag till Fabriken där jag även är med & tävlar om att designa deras nya logga. Endast medlemmar får rösta, så gör det på MIG! Annars kan ni "andra" bara kika in o inspireras.

Igår ramlade jag över 3 st motorcykel nummerplåtar från 50 talet. Man kan ju inte bli mer glad än så. 2 var likadana så jag tänkte ev lotta ut dom här på bloggen, Skulle det va en bra ide?

Ha en UNDERBAR dag!
Glöm inte släcka ljusen efter dig!

KRAAAAAAM 

6 kommentarer:

 1. Så mysigt med första advent! Men jag tycker också det känns lite skumt... med risk för att låta gammal men, hjälp vad tiden går fort! SKumt att det redan är första advent! :-)

  Ha en mysig dag!

  SvaraRadera
 2. Gomorron goa Malin
  Mycket bra idé med skyltarna. Så fint med dina ljus, enkelt och vackert, det gillar jag. Här har det börjat snöa, ser ut som ett julkort.
  Ha en fin mysig advent
  varm kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Vilken tjusig blogg, och vad snygg ljusstake du gjort.
  Ha en skön adventssöndag!
  Camilla

  SvaraRadera
 4. Hello Malin,
  Your candles look beautiful the way that you have displayed them with the number tags. Really pretty! Thanks for the inspiration. And thank you for coming over and commenting on my blog. Not everybody that I visit does that, but I love it when they do!
  Hugs, Cindy

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Fin adventsljusstake du har.
  Jag skulle då i alla fall kunna tänka mig att vara med på en sådan utlottning av en gammal skylt.
  Ha en bra måndag i morgon.
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Kul att du tittade in hos mig och ville vara med och tävla:)
  Så fint du har det här...fina arrangemang och massor med tips, hit återkommer jag gärna:)

  Ha det gott!
  lisamaja

  SvaraRadera