30 december 2010

Hult


Igår åkte vi till "vårt" lantställe. Målet var att hämta ved & skotta! Båda två var väldigt välbehövliga! Vilken vargavinter det blev i år med minsann. Håll tillgodo med fina utebilder denna fagra torsdagsmorgon dan före nyår!

Och ved blev det minsann. Ni måste tro jag är korkad som fotograferar ved men jag tycker ALLA naturmaterial är vackra. Kolla in trälådan jag staplat veden i. Min pappa gav den till mig för att jag skulle elda upp den! GAAAAAAALEN! :) Det var ju supersnygg!


Värst vad alla är krassliga. Dom vi skulle till på Nyår ligger i influensa så vi ska fira hemma istället. Så jag tänkte fixa lite nyårsfint här hemma idag nu när vi ska vara hemma. Ser att många  av er redan slängt ut julen. Jösses vad tidiga ni är människor! Sakta i backarna! Efter nyårshelgen ryker mina tomtar o det röda, endast lite vitt & stjärnor kvar!

Puss & kram
Malin

1 kommentar:

 1. Så mysigt och åka till stugan, bra och ha ved nu och elda med. Det var härliga vinterbilder från dig. Jag har också fått ont i halsen, försöker och tänka bort det. Vill ju inte missa nyårsfirandet.
  Önskar dig ett riktigt
  GOTT NYTT ÅR
  Varm kram goa bloggvän
  AnnaMaria

  SvaraRadera