16 februari 2011

Operation storstädning


Idag har vi STÄDAT! Jag har fått städat hela nerevåningen... Det tog hela fm och då gick jag upp kl 6!  Det tar tid när man har 3 barn och när man även vill flytta runt sina saker lite... Jag tror jag är som många er, att en sak kan inte vara på samma ställe för länge...  Jag hann även med och "provfixa" dekoration till vårt bröllop... Vi tänkte ha vimplar i taken och här ser ni ett ex jag satte upp nu i vår matsal. Här står för tillfället mina hissgardiner mot väggen, men jag tror faktiskt jag hoppar gardiner, för visst va det fint även utan? 

Är det ingen av er som kan trolla bort våra "fula" grannar.. Dom gör sig inte på bild :)
 


Det fina skåpet har jag fått av min bror och jag har målat det vitt såklart. Det roliga är att färgen ni ser här är bara grundfärgen. Det blev helt fel och färgen jag målade med sprack upp och så blev det såhär FINT! Jag ÄLSKAR det! Det ser ut som om jag har lagt ner timmar och åter timmar på det när det bara tog 5 minuter o måla och då var det min kära mor som gjorde det ;)
 


Nu fick mina garnnystan, mattnystan och virknålar minsann komma fram och agera dekoration. Tyckte det behövdes lite färg i form av mer rosa toner och då blev detta fint!

Hoppas ni gillade mitt bildmedley :)
 Och TACK för era fina kommentarer i förra inlägget! Det värmer mitt hjärta!

K R A M  M A L I N

1 kommentar:

 1. Hej
  hos mig behövs det verkligen städas.
  fy som det ser ut..
  härligt vackert skåp
  kram kram
  sandra

  SvaraRadera