22 april 2011

GLAD PÅSK!


Om ni vill ha egen nypotatis till midsommar är det hög tid att sätta dom redan nu, inomhus i diverse hinkar. Jag har satt potatis i några rostiga spänner. Fast dessa varma dagar som vi har haft nu har dom faktiskt fått stå på trappen.Igår hade vi hela 21 grader. Galet men skönt!
 

Det underbara med våren och sommaren är väl ändå alla blommor & blader man kan plocka utomhus.Blommor förskönar alltid hemmet!


Glad Påsk!

Nu tar jag lite "påsklov" med bloggen, så ses vi här igen på tisdag. Nu blir det massa mys med familj och vänner. Och lååånga utedagar förhoppningsvis ;)

psss..Igår bytte jag till mig en vit järnsäng (barnstorlek), Jättesöt. Kan dock inte bestämma mig om jag ska lägga barn i den eller sätta blommor ;) Ni får se den nästa vecka. Tack Susanne!
Puss & Kram
Malin

3 kommentarer:

 1. Åh vad härligt med en gammal järnsäng... älskar dessa gamla sängar! Vill ha en jag också om vi flyttar till större i framtiden... till lilleman!

  Tusen tack för dina ord om mina foton... blev så glad!

  Ser att du tagit påsklov och kanske inte läser här nu då förrän i nästa vecka... men jag får lov att önska en glad påsk ändå!

  Kramar från Jenny

  SvaraRadera
 2. Åh... en grej till... vilken super fin gammal barnstol ni har! Letar efter något liknande!

  Kram igen!

  SvaraRadera
 3. Happy easter weekend darling...love love Ria....xxx..

  SvaraRadera