25 augusti 2011

I väntan...


I väntan på att inspirationen,kreaktiviteten och framförallt tiden ska komma ifatt mig. Känns det som om jag står och stampar här hemma. Det finns så mycket jag vill göra. Jag har massa möbler som ska målas, väggar som ska tapetseras och så det där köket.... Jag vill börja NU! Men var finns tiden när man har tre underbara pojkar? 

Även i väntan på det perfekta arbetet har jag satt upp mig som vikarie inom kommunen. Jag fick faktisk en musiklärartjänst på 10% så länge och sen hoppas jag in enstaka dagar. Denna veckan har ska jag faktiskt bara vara ledig en dag. Och jag ÄLSKAR det.Man kanske skulle skola om sig? :)
Kram Malin

8 kommentarer:

 1. Tid tror jag fattas jämt, men kreativiteten ska du se kommer med höstvindarna. Vilken rolig tjänst du fått, musikundervisning låter så kul.
  Roligt att du är med i min utlottning också.
  Kramar vännen
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Ja precis så är det, tiden till allt man vill göra finns inte om vardagrna :-) och på helgerna ska man bara komma i kapp med städ och tvätt...Men sen hux flux kommer skaparlusten över en och då tar man sig tid. Just nu är jag latare än lat...fniss :-))

  Vad härligt det låter med musikundervisning, vad kul för dig. Ha det nu så bra. Kramen Paula

  SvaraRadera
 3. Visst är det så att man hela tiden vill mycket och har ideér och projekt som bara växer och växer men tiden saknas... Man skulle vilja komma ikapp liksom :))
  Kul med musikundervisningen :)
  Ha en fin torsdag.
  Kram
  Jessica

  SvaraRadera
 4. Hej
  Vad roligt att du tycker om det och hoppas det utvecklas till något mer :)
  ja här står man och stampar oxå och vi har så mycket men jag är latare än latast just nu..
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 5. Ja nog har man en del som väntar men de löser sig ska du se. Livet är härligt och man hinner de man ska. Ja du kan ju alltid pröva nåt annat du är nyfiken på. Det ju bara du själv som vet. Men bred ut vingarna och flyg. Ner kommer man ju alltid som du ve Ha de så bäst..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Aah jag vet precis hur det känns när man bara vill påbörja något, men tiden, förnuftet eller något annat trist segar ner hela processen! Låter som ett roligt jobb du fick i alla fall :)

  SvaraRadera
 7. Vad kul att du hittat något du gillar att jobba med! Hösten kommer förhoppningsvis ge dig mera kreativitet och energi. Kram johanna

  SvaraRadera