18 oktober 2011

KÖK KÖK KÖK!


Igår började jag baka bröd. Min kitchen Aid arbetade för fulla muggar och degen jäste så fint. Tro tusan att när jag ska sätta in brödet i ugnen så går UGNEN sönder. Hela ugnen luckar bränd plast och hela glaset inom har krackelerat (spruckit) Exakt hur detta har gått till kan man ju undra då jag var i köket hela tiden? Kan detta vara ett tecken att det verkligen är dax att renovera?
 


Så nu blir det till att panik leta inspiration på nätet och fixa i ordning. Bra kanske man kan tycka så vi får tummen ur... :)
 


Bilder från Living

Så Ni som sitter inne med värsta kökstipset dela gärna med er. Har lite ideer som jag vill förverkliga men tar mer än gärna emot ideer och tips! 

Tanken är att vi ska behålla luckorna och lacka om dom. Ny diskho,bänkskiva och ugn då givetvis. En ny sittbänk och en låååååång bänkskiva vid ena väggen med öppna hyllplan. 
Oj Oj, Hur ska vi lösa detta rent praktiskt? Tips på bra hantverkare tack :)

Kram Malin

5 kommentarer:

 1. Tänk att en ugn kan lägga av så, så snopet när du slulle baka. Bilden med dom gröna stolarna gillar jag, har ju också en dröm om ett nytt kök. Dina planer tycker jag låter jättefina.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Så trist! Minns när vi var utan ugn i flera månader, inget kul. Inspirationsbilderna är verkligen jättevackra - hoppas du hittar bra hantverkare och får det som du vill ha det! Stora arbetsytor är väl det första jag tänker på, något vi saknar hemma! Kramar, Marthina

  SvaraRadera
 3. Hej
  Det hände oss för något år sedan fy vad tråkigt det är men som du säger kanske ett tecken..
  Vilken stil har du tänkt dig, kanske kan få till en fika någon dag så kan vi prata:)
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 4. Hej
  Typiskt, när man väl dragit igång :)
  Din aköksbilder är underbart inspirerande, tänk om man hade det så.
  Ha en fin dag.
  Kram på dig.
  Jessica

  SvaraRadera
 5. Så trist (med trasig ugn! Vi fick en vattenskada i köket för 2 år sen...pust inget kul:( Men en chans att göra om;) Bild nr 2 var super fin, stilren! Lycka till! Kram

  SvaraRadera