22 februari 2012

VINTAGE LOVER


Idag har jag faktiskt shoppat på bokrean. Jag är ingen bokmal och har max läst 2 hela böcker. Men inredningsböcker är ju inte fel. Kolla på bilderna och få lite inspiration. Så 2 st böcker fick följa med hem i form av Vintage stil och en bok om blommor :)

Op betyder operation som många av er visste.Men Ni som är nya följare så... Ska jag ta bort mina äckliga åderbråck på fredag.Och jisses dom är stora ska ni veta. Ska bli skönt och bli av med det mesta iaf.Så håll tummarna för mig att jag vaknar upp från narkosen :)
Nån av er som gjort en sån op? Har man mkt ont efteråt?

Ljusstakarna i förra inlägget är tro det eller ej cirka 4 år gamla och sälj inte längre. Men dom är från WikholmForm. Pampiga som tusan tycker jag.


 

9 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Jag är inte heller någon bokmal, har inte ro att ängna mina tankar endast till det jag läser. Men att bläddra i en inrednings eller kokbok njuter jag av.
  Håller tummarna hårt att din op kommer gå bra och att du inte får ont efteråt.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 2. Så olika det kan vara ....jag älskar böcker och kan inte vara utan.... Så klart det går bra med din op!!! Tänk inte annat!! Skapa det du vill ha!! Kramen Lisbeth

  SvaraRadera
 3. Aha, var det en sån op, det kommer gå jättebra.
  Jag ska gå på bokrean på måndag, just nu är jag
  luspank!
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Hej
  se om orken finns att ta sig till bokrean har dock inget behov men kul att kolla lite...
  syns snart.
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 5. Ååååh jag har helt missat bokrean i Sverige. Tur att jag ska över imorgon, då får jag ta mig en tur i bokhandeln.
  Lycka till med operationen imorgon....det kommer att gå jättebra ska du se :o)

  Stor varm kram och ha en mysig helg vännen!!
  Ulrika

  SvaraRadera
 6. Hejsan! Jag kikade bara lite på bokrean igår, hade inte riktigt tid ( maken var med och pustade medan han väntade...hihi) letade också efter inredningsböcker men hittade inga just då. Jag är en bokmal så det följer nog med en hel del imorgon då jag ska kika lite mer på bokrean :-)) Lycka till nu med oprationen imorgon, det kommer att gå såå bra ska du se! Kramisar Paula

  SvaraRadera
 7. Lycka till med operationen imorgon. Min mamma har gjort det och jag tror inte att hon hade ont efteråt. Hon hade lokalbedövning, då hade jag nog hellre varit sövd kan jag säga.

  Kram Therese

  SvaraRadera
 8. Bokrea har jag alltid gillat! Köper oftast matböcker & trädgårdsböcker.

  Lycka till med op, det går säkert jättebra! En vän till mig opade sig ett tag sen. Tror inte hon hade så ont, men tyckte det var jobbigt att ha stödsstrumpor på sig efteråt :-)

  Ha en go helg,
  kram
  Mia

  SvaraRadera
 9. hej,hoppas du mår bra efter operationen.
  kram
  Shareen

  SvaraRadera