14 augusti 2012

ÄPPELTRÄDVi har under semester grävt ur under våra äppelträd för att sedan fylla upp med natursten.En liten lätt och gratis detalj (om man har sten tillhands då). Jag älskar vår stora trädgård på baksidan. Där kan man busa rejält!


MALIN

9 kommentarer:

 1. Så fint! Härligt med stor trädgård, jag kommer åtminstone få en liten nu när vi flyttar och det är bättre än ingen =)

  Ha en skön dag,
  kram Catta

  SvaraRadera
 2. Just det förslaget gav jag till mina föräldrar för inte så länge sedan, att de kunde gräva och lägga sten runt deras fina äppelträd. Vet inte om de nappade på idén men jättefint blev det hos er i alla fall:)

  Fin trädgård ni har!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Snyggt med sten runt fruktträden. Jag har gjort en ring av gamla röda tegelstenar runt ett av våra träd. Det blev också väldigt bra!
  Hoppas att ni mår bättre idag. Ja, sjukstuga passar liksom inte riktigt in på sommaren ;o) Jag ser INTE fram emot höstens sjukstuga här hemma. Men nästan oundvikligt med barn på dagis :(

  Ha en mysig dag!
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 4. Härligt med stor trädgård. Roligt att hitta till Dig.
  Kommer gärna tillbaka. Får man fråga om det rostiga at-tecknet på Din sida är Ditt eget. Har letat o letat efter ett rostigt sådant men inte hittat.....några tips kanske?
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 5. Hej
  här är det fullt ös medvetslös hinner knappt tänka...
  tänkte höra vilket märke du har på din kamera?
  behöver låna en laddare till en canon?
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 6. Hej,
  Så underbart med äppelträd! Jag saknar stora gamla fina fruktträd hos oss på landet. Vi har planterat ett äppelträd, men det lär ju dröja innan det är stort.

  Så vackert det blev med sten.

  Hälsningar Monica

  SvaraRadera
 7. Lyx att få ha en trädgård med äppleträd!! Kramen Lisbeth

  SvaraRadera
 8. Men du vad himla fint du har det i trädgården!! Den ser riktigt lummig och mysig ut! och så vackert det blev med stenen under trädet!!!

  Kraaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 9. Det blev både dekorativt och praktiskt för den som klipper gräset. Visst är det härligt med en stor trädgård!
  Kramar
  Cisa

  SvaraRadera