05 januari 2011

En bok, flera böcker Har röjt runt uppe igen, kolla in böckerna! Visst blev det annorlunda? och sååååå fint! När vi flyttade in i huset hade vi bestämt att måla alla dörrarna vita, men tiden gick och det fanns helt enkelt bättre saker o göra. Tur var väl det för nu gillar jag dom i brunt med den 50 tals anda & dom gamla dörrhandtagen som gör att dom andas lite nostalgi..


Men golvet! Jag kan verkligen inte bestämma mig. Tänkte målat den vit först men nu finns det ju hundra fina nyanser! Hjälp! Tips mottages tacksamt!
En del av böckerna är från när jag och mina bröder var små. Så dom har några år på nacken... Men ju mer slitet, ju vackrare brukar jag säga ;) och visst var det ett bra sätt att utnyttja den "tomma" ytan i öppna spisen?
 

Och vad jag längtar till helgen...Vi får dubbla besök av goda vänner och så fick jag äran att följa med på revy...Om nu alla är friska och kan följa med.
Ha en riktigt bra dag!

PUSS PUSS PUSS

Malin 4 kommentarer:

 1. Sååå fint, såå fint..dörrarna är jättefina..
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 2. Jättefint med böckerna!

  Jag går också i valet och kvalet om golvmålning och vilken nyans. Jag hade först tänkt vitt men nu är jag inne på en ljusgrå nyans ... det är ju snyggt mot allt vitt. Men jag har inte bestämt mig ännu :)

  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Dörrana är ju så fina ,ja vissa saker är man glad att man väntat med!! Man är lite väl snabb i bland... böckerna var ju helt underbara!! Älskar gamla böcker,,,
  kraaaam

  SvaraRadera
 4. Åh, golvet är ju så fint som det är! Jag skulle antingen måla både dörrar och golv vitt, eller behålla båda som dte är. Och eftersom du gillar dörrarna så...!

  Ha det gott, kram Therese

  SvaraRadera