12 mars 2011

Härliga helg


Hej hallååå

Piffade till mina ensamma orkideer med lite äppelkvistar & en fjäder. Det var nån av Er som skrev att det va en strutsfjäder, det kan det ju mycket väl vara. Har ingen aning...

Och vet ni vad....? Jag är lite ledsen med ändå lättnad. Igår kväll ammade jag Jack för sista gången. Jag är ledsen för att det är "sista" barnet och att han växer för fort. Jag är lättnad för att känna mig "fast" här hemma och att springa som en galning och ge han bröst när han vaknar på natten. Natten gick väl sisådär. Han vaknade typ 4 gånger som vanligt men istället för att ge han bröst så sa jag bara gonatt och gick tillbaka o sov. Han skrek nog inte mer än en kvart varje gång... Man har ju ingen tidsuppfattning på natten ;) Så nu är det bara att hålla tummarna och fortsätta så varje natt tills han sover ordentligt.
( Jag har haft en väldigt söt liten kille som vägrat mat länge, vägrar napp, tumme, flaska. är så tacksam för att han äter mat nu o gröt!) 

Så ni förstår, speciellt ni mammor.... Att jag är lättnad & ledsen på samma gång. Ja jösses vad sentimental jag blir nu men JAG ÄLSKAR VERKLIGEN MIN FAMILJ! 

:)
Ha nu en riktigt skön helg!

KRAM MALIN

1 kommentar:

  1. Hej kära, mitt namn är Florian och jag är italienska.
    Jag hittade din blogg och skulle inte låta honom :-)
    Från och med nu är jag din läsare, och jag hoppas att ni kommer att besöka min blogg, hittar du många skapelser gjorda av mig.
    Ha en trevlig dag ... Flo

    SvaraRadera