17 januari 2012

Morgonstund har guld i mun




Jag får väl ändå säga att jag tycker att jag passar rätt bra in på det ordspråket. Jag tar gärna en sovmorgon ibland men är mer än gärna uppe och får "saker gjorda". Min lediga tisdag, bästa dagen på hela veckan. Nu ska här njutas.

Vet Ni vad,jag var ju hos kirurgen i torsdags och jag kommer få op tid inom 2 månader för mina åderbråck. Halleluja så bra! Mina vener var så dåliga att dom ska till och med operera bort en ven. Det känns konstigt med man kan tydligen leva med en mindre :)
Vad roligt att just Du vill kika in hos mig. Tusen tack för era gulliga kommentarer!För det är faktiskt så att det är just DU som får mig att blogga vidare. 

Take care!

Hugs from Malin 

9 kommentarer:

  1. Ha en härlig ledig tisdag! Själv är jag dunderförkyld och på väg till jobbet. Skulle bara vilja krypa ner i sängen igen!:) Kram Carita

    SvaraRadera
  2. Jag håller verkligen med dig om att morronstund har guld i mun och just nu väntar jag på att det ska ljusna så jag kan gå ut och fortsätta mitt arbete med att röja i parken, har just sorterat mina ny hemkomna fröer och ska nu så mina sista paprikor och chilisar (de första har redan kommit upp,kul) Appropå morronstund så det bästa som finns är att på sommaren gå upp tidigt och börja dagen med att gå ner till sjön och ta en simtur, det är livskvaltet på hög nivå, speciellt när sjön ligger som en spegel och solstrålarna glittrar genom träden...åhh vad jag längtar.
    Ha en riktigt skön dag.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. hallo malin,
    ja das sprichwort hat was;o) das mit den krampfardern kann ich gut verstehen, ich sollte schön längst auch eine op an meinem rechten bein vornehmen lassen. aber leider fehlt mir die zeit dazu, da ich mein geschäft erst eröffnet habe kann ich jetzt im moment nicht ausfallen.
    ich wünsche dir für deine ops alles, alles gute.
    wünsche dir von ganzen herzen einen wunderschönen sonnigen tag und bis bald


    brigitte

    SvaraRadera
  4. Godmorgon!

    Jo, ibland kan det vara skönt att få saker gjorda på morgonen. När jag var mammaledig var jag alltid uppe med tuppen (eller kanske sonen som hade en tendens att vakna runt halv 6).. Jäklar i min lilla låda vad man hann med saker på mornarna!

    Nu mer är mina barn ganska stora (10 och 8) så även om de kliver upp på helgmornar så ligger jag nog gärna och drar mig liiite...

    Grattis till Op tiden! Måste vara skönt att få tid då du väntat!

    Ha en fin tisdag!
    Kramen Jenny

    SvaraRadera
  5. Hej
    JAg är så fruktansvärt morgontrött sedan jag fick barn och tar mer än gärna sovmorgon...
    härliga bilder på buketten....
    Såg ditt sms :)
    ha en skön ledig dag
    kram
    sandra

    SvaraRadera
  6. Vilken underbar bukett =)Kramkram

    SvaraRadera
  7. Jag håller med, visst kan det vara skönt att få sova lite längre någon gång ibland, men annars är jag en riktig morgonmänniska. Man får så mycket gjort om man är uppe tidigt och det tycker jag är härligt!

    Trevlig kväll!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  8. Ibland är det skönt att få slappa och vila ut. Men kommer man upp tidigt hinner man massor. Så skönt att du fått en tid.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  9. Vilka härliga blommor och färger! Man blir sugen på att "våra" lite inne med härliga färger och blommor nu.
    Jag måste ta tag i det sen för just nu hinner jag inte ;)
    Hoppas du haft en bra dag Malin.
    Min har gått otroligt snabbt och snart sitter jag väl här med en liten bebis med :)

    Kram kram söta

    SvaraRadera